Siste nyheter og produkter

Vi ønsker alltid å tilby deg flere valg og vi utvider stadig sortimentet med nye kvalitetsprodukter, denne siden lister alle seneste produkter (med rød rubrikk) og andre nyheter (med grå rubrikk).

Toalettveske 1 Februar 2020
Toalettveske med mye lagringsplass.

En stor nettinglomme med glidelås på 20x15cm, stor lukket lomme med glidelås på 19x14cm, 3 separate små-rom for god oversikt, en liten nettinglomme med glidelås og en integrert krok for lettvint oppheng

 
Større vannflasker for sublimering - 600ml 12 September 2019
Vi har nå fått inn vannflasker for sublimering i 600ml. Flaskene finnes både i sølv og hvit utførelse. Flaskene leveres med skrulokk og drikketut

 
Cricut Explore Air 2 7 Juli 2019
Cricut Explorer Air 2 er en kuttemaskin som kan kutte opptil 2 ganger raskere en tidligere Cricut maskiner. Cricut Explorer Air 2 kutter i over 100 forskjellige materialer slik som klesfolie, tekstilfolie, papp og kartong.

Design enkelt med PC, iPad eller iPhone.

 
Foil Quill 7 Juli 2019
Foil Quill lar deg lage flotte design ved å varme opp Foil Quill folie. Foil Quill virker sammen med Silhouette Cameo, Cricut, Brother eller Sissex kuttemaskiner.

 
Vannflaske i aluminium 400ml 9 Juni 2019
Aluminiumsflaske for sublimering. Flasken kommer med skrulokk og drikketut. Flasken rommer 400ml.

 
Nøkkelring for sublimering 9 Juni 2019
To forskjellige typer av nøkkelring med plate for sublimering. Leveres pakket en og en.

 
DeTape Hooked Renseverktøy 9 Mai 2019
Den nye DeTape hooked renseverktøyet har en skarpt spiss. Den er perfekt for kles og skilt folie.

 
Free-Sub 4050 Varmepresse 31 Januar 2019
En varmepresse på 40x50cm med automatisk åpning, automatisk press, digital timer og display med 6 programmerbare program for enkelt oppsett og press.

Platen har en mekanisme som gjør at man kan lukke pressen med et lavere press enn det som trengs uten bruk av luftkompressor.

 

Om det er noen produkter dere ønsker vi skal lagerføre som ikke finnes på siden, vennligst kontakt oss på post@mdpsupplies.no og vi skal se om vi kan få inn dette på lager.

 

Nyeste produkter
New Products
Din handlevogn

Din handlevogn er tom